2018 / 2019 13.08.2018  -  31.08.2019
Vejledning
Når der står "Tilmelding - Se hold 1 ledige" - betyder det, at der et ledigt hold og ikke antal ledige pladser på det enkelte hold. 

2 nye hold til dig der vil udfordres, men ikke er klar til konkurrencehold - TGAV aspiranter
TGAV har i samarbejde med VG og AIF besluttet, at de i den kommende sæson vil starte to nye hold op. Vi mener, der mangler et hold for de gymnaster som ønsker mere end én træning om ugen på begynderhold, men hvor et konkurrencehold med tre træninger om ugen er for meget. Lilleholdet er for både piger og drenge 5 - 10 år, Storeholdet er for piger 10 - 15 år, der er to træninger om ugen. Én træning torsdag eftermiddag og én træning lørdag formiddag, i alt 3,5 times træning pr uge.

Holdene vil have fokus på grundteknik, både i spring og i rytmeserie, og målet vil være at forberede gymnasterne til at kunne gå på et konkurrencehold senere hen.

Der kan være mulighed for, at enkelte gymnaster kan deltage i en “begynder” konkurrence, hvis instruktørerne mener, det er en god ide. Dette vurderes løbende igennem sæsonen af instruktører, gymnaster og forældre.
 
Så er du en frisk dreng eller pige, der bare elsker at gå til gymnastik og har masser af gå på mod – så er dette hold lige noget for dig.
I kan derimod forvente at få nogle erfarne og engagerede instruktører, der prioriterer udvikling, sammenhold og godt humør.
Der vil i starten af sæsonen blive afholdt et forældremøde, og der vil blive lavet en facebookgruppe for jer forældre.
 
Vi glæder os til at se jer!
  

Minimus 3 - 4 år (MIMUS)

Holdet er for drenge og piger i alderen 3-5 år. Vi vil gennem leg og teknikbaner vise at børn i en tidlig alder kan lære at lave gymnastik. Vi vil arbejde med den korrekte kolbøtte, opstart til vejrmølle og araberspring. Vi vil øve håndstand og lære hvordan man hopper i en minitrampolin.

På holdet vil vi ligeledes øve korte rytmiske serier til velkendte børnesange.

Forældre er velkommen den første måned, hvorefter det forventes at barnet kan deltage alene i undervisningen.

 

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Springmusene 5 - 6 år (SPMUS)
Holdet er for drenge og piger i alderen 5-8 år. Vi vil gennem leg og teknikbaner vise at børn i en tidlig alder kan lære at lave gymnastik. Vi vil arbejde med den korrekte kolbøtte, opstart til vejrmølle og araberspring. Vi vil øve håndstand, kraftspring og lære hvordan man laver et flot opspring og laver en saltomortale i minitrampolinen osv..
På holdet vil vi ligeledes øve rytmiske serier til velkendte børnepopsange.
Det er et krav at man kan deltage i undervisningen uden forældre.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Spring og rytme 6 - 9 år (SPRYT)

Holdet er for piger og drenge fra 6-9 år, der har lyst til at gå til gymnastik og få nye venskaber. Alle er velkommen, der ingen krav omkring spring. Træningerne vil være fyldt med en masse spring på blandt andet airtrack og trampoliner. Der vil være stor mulighed for, at gymnasterne ville kunne udvikle sine spring eller lære at lave et hvis man ikke har prøvet det før. Meningen ved dette hold er at man skal have det sjovt på samme tid udvikle sig. Under opvarmningen vil vi lege lidt men også styrke dem, så vi er sikrer på at børnene bliver ordentlig varme. Op til opvisningerne vil vi øve noget rytme til både drenge og piger. Vi forventer selvfølgelig at gymnasterne møder med håret opsat (OBS!! Hvis man er dreng og har hår gående ned over øjnene, skal det også op i en elastik) og ingen sokker på under træningen.

 

Vi håber på at se en masse glade og friske gymnaster.


 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Spring og rytme 10 - 15 år (SPRYT)

Holdet er både for piger og drenge i alderen 10-15 år. Alle er velkommen på dette hold, og ingen krav omkring spring. Opvarmningen vil indeholde styrketræning, motionstræning og smidighed. Derudover vil vi springe en masse på blandt andet airtrack og trampoliner. Der vil også være noget rytme, men mest for sjovt og bruges kun til opvisninger. Dette er et hyggehold, men man skal være indstillet på at prøve nye spring og være koncentreret under træningen. Samtidig vil vi træner og hjælpetræner gerne se en udvikling fra start til slut, og have en masse fede træninger! Vi forventer selvfølgelig at gymnasterne møder med håret opsat (OBS!! Hvis man er dreng og har hår gående ned over øjnene, skal det også op i en elastik) og ingen sokker på under træningen.

 

Vi glæder os til at se en masse veloplagte og søde gymnaster.

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Familiegymnastik / børn fra 1 (SB-FA)

Familiehold:
Barnet skal tilmeldes hold 05 eller hold 06, medens resten af familien (mor, far og søskende) skal tilmeldes hold 05 FA eller hold 06 FA, det koster 10 kr. pr. person.15% for at tilmelde sig flere hold gælder ikke i forhold til familieholdene.

Er for børn med deres forældre, søskende eller deres bedsteforældre. Altså, en gymnastiktime for hele familien hvor vi gør det hele sammen. Vi skal træne vores kroppe ud fra grundelementerne i gymnastikken. Vi træner vores muskler, laver styrketræningsøvelser så de voksne får sved på panden under opvarmning, vi træner motorik igennem basis gym & lege. Vi øver os på vores balance, øver kolbøtter, små spring i form af op hop og meget andet sjovt i gymnastiktimen.

Vi træner & øver gymnastik igennem en opstillet redskabs bane, som i løbet af sessionen skifter udseende. Til sidst i sæsonen, samler vi alt det vi har lært, og fremviser det til forårsopvisning. Der er ingen krav til kunnen af gymnastik, når man starter, men en god portion energi & lyst er altid en god ting at have med sig. Vi bestræber os på, at indholdet under gymnastiktimen passer til de forskellige børn, deres alder, deres kunnen & deres fremadrettet læring. Børne skal møde op i gymnastik/træningstøj & med gymnastiksko, som har bløde såler eller med bare tæer. Det samme er gældende for de voksne. Sikkerheden er i højsædet under hver gymnastiktime, derfor ønsker vi, at forældre tager del i gymnastiktimen og passer på deres barn & de andre børn under timen.

Så børn & jeres familie! kom og vær med, det bliver rigtigt sjovt.

 

 Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Dans / rytme piger 7 - 12 år (DARY)

Vil du gerne lære at danse – rytme dans. En masse nye dansetrin, med god musik.

Vi sørger for sved på panden, et godt sammenhold og så selvfølgelig også have det sjovt. Der kommer bevægelse i hele kroppen.

 

Kom og giv den gas!

 

Vi glæder os meget til at starte holdet op med jer, med en masse sjov og dans.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Dans / rytmik piger 4 - 6 år (DARY)

Kan dit barn lide at danse og ha det sjovt på samme tid.

Med god musik, sved på panden, masser af bevægelse og nye venner.

Så er det her lige noget for jer/dig.

Kan dit barn lide at danse og ha det sjovt på samme tid.

Med god musik, sved på panden, masser af bevægelse og nye venner.

Så er det her lige noget for jer/dig.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

De flyvende Mus 7 - 10 år (FLYMU)

Er du mellem 7-10 år, og har du lyst til at gå til gymnastik, er dette holdet for dig, vi vil lave styrketræning, spring og rytmeserier. Holdet er både for piger og drenge, som har lyst til at have det sjovt sammen med andre.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Turbotroldene 5 - 8 år (TURBO)

Turbotroldene er for både piger og drenge, der er intet niveaukrav. vi træner vores muskler, balance og motorik. Vi varmer op med bevægelse og musik. I træningen skal vi bl.a. lave op hop, kolbøtter, spring og lege samt meget andet gymnastik på redskaberne.

Der er ingen krav til at kunne gymnastik, når man starter, men medbring et godt humør. Vi vil gøre vores for at gymnastiktimen passer til de forskellige børns kunnen og deres fremad læring. Der er fokus på det grovmotorikken og derefter fylde teknik på og derved udvide børnenes kompetencer samt give dem det bedste fundament til fremadrettet gymnastik.  

 

Børn skal være iført gymnastiksko med bløde såler eller bare tæer.
Under gymnastiktimen skal forældre opholde sig i omklædningsrummet.

Kom glad og vær med! Vi glæder os til at se jer.

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Far og barn 1 - 3 år (FARBA)

Far og Barn
Barnet skal tilmeldes hold 11B, medens far og evt. søskende skal tilmeldes hold 11 FA, det koster 10 kr. pr. person.15 % for at tilmelde sig flere hold gælder ikke i forhold til dette hold. 

Nu er tilbuddet her endelig til alle fædre, der elsker at være sammen med deres fantastiske børn. Her på holdet kommer vi til at flyve, hoppe og udfordre tyngdekraften samt få leget en masse sjove og lærerige lege. Jeg vil have fokus på motorik, udvikling og vigtigst af alt lege som kun far kan.

Søskende i samme aldresgruppe er velkomne.

Jeg glæder mig til at se jer til nogle fantastiske timer i hallen, og jeg vil have min egen datter med, som er 2 år, når vi starter op.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Puls og Styrke M/K (PUSTY)

Der er plads til alle på dette hold både mænd og kvinder, hvor du selv kan tilpasse dit niveau og hele tiden forbedre og udvikle dig. Programmet vil være forskelligt fra gang til gang og kan være alt fra stationstræning, intervaltræning til længere pas med kondition og styrke. Der vil altid være en god blanding af pulstræning og styrke, så du bliver mere udholdende og stærk.
Vi vil også bruge forskellige redskaber som f.eks. vægte, elastikker, bolde, stepbænk m.m.
Denne form for motion giver en rigtig god forbrænding og ikke mindst en fantastisk efterforbrænding, når du kommer hjem på sofaen. Du kommer i super form, hvis du arbejder igennem. Alle øvelser er simple og kan tilpasses den enkelte deltager, så kom uanset nuværende form. Medbring gode stødabsorberende sko, væske og masser af godt humør. Vi skal ha’ det sjovt.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pilates M/K (PLATE)

Pilates er en kombination af styrketræning og strækøvelser, som koordineres med vejrtrækningen.
Øvelserne tager udgangspunkt i kroppens center (de dybe mave- og rygmuskler), men styrker også ben, baller og arme.

Pilates er for dig, som ønsker at styrke dine mave-/rygmuskler og udspænde kroppens stramme muskler. Ud over øget styrke og bevægelighed, forbedres din holdning, balance, kropsbevidsthed og dit bevægelsesmønster.

Vi vil ind imellem bruge små og store bolde samt elastikker til nogle af øvelserne.

Vi slutter hver time af med afslappende behagelig afspænding.

Øvelserne foregår på bare fødder eller sokker med knopper under.

Kom med godt humør og vilje til at lære at udføre øvelserne korrekt.

 

 


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Funktionel træning M/K (FUNKT)

Træningen begynder med en god opvarmning, hvor pulsen kommer op,

hvorefter vi fortsætter med styrkeøvelser for hele kroppen, hvor små redskaber kan ind gå

Balancetræning og pilates øvelser kan forekomme. 
Der gives grundig forklaring af øvelserne, så optimal udbytte af opnås.
Efter gennemarbejdning af kroppen slutter vi af med effektiv udstrækning.

Kom og vær med til en sjov og givende træningstime.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Zumba M/K (ZUMBA)
Zumba er sjovt og effektivt og fedtforbrændende. Jeg arbejder hele kroppen igennem ved hjælp af spændende musik med vægt på de latinamerikanske rytmer. Vi kommer for at få pulsen i vejret og sved på panden. Men vi kommer mest af alt for at have det sjovt. Zumba består af enkelte og sjove koreografier med mange gentagelser, så alle kan være med. Zumba skaber motivation og ny energi - du glemmer helt, at du motionerer! Vel mødt!
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Gym / Motion for friske M/K (MOTIO)
På dette hold skal vi røre os til god musik, vi skal have lidt opvarmning, gennemgang af kroppens muskler, lidt motion så vi får pusten op, gulvøvelser og til sidst lidt afslapning/afspænding. Det hele foregår efter hver enkelt persons formåen.
 
Bemærk at dette hold først begynder tirsdag d. 12-9-17. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

TRX M/K (TRX)

TRX - Total body Resistance Excercise M/K
Bliv stærk med rem og seler. Træning med TRX er både sjov og effektiv træning.
På TRX bliver du udfordret på din styrke, balance, stabilitet og core. Du får trænet hele kroppen igennem. TRX er effektivt og skånsomt, da du udelukkende arbejder med din egen kropsvægt i selen. Intensiteten kan let styres og tilpasses til netop dit niveau  og hele tiden udvikle og forbedre dig. TRX er holdet for dig, der gerne vil have styrket hele kroppen, ligesom Navy Seals, til hvem TRX i tidernes morgen blev udviklet.
Der vil indgå både puls og styrke elementer i træningen.
Kom med godt humør og lad dig udfordre
.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga 1 M/K (YOGA1)

Yoga 1 

Hatha yoga er en blid form for yoga, hvor vi efter en grundig opvarmning udfører øvelser med fokus på åndedrættet og ro.
Øvelserne øger bevægelighed, smidighed, styrke og balancen forbedres.
Alle øvelser foregår i et langsomt tempo og med hensyntagen til den enkelte.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

I gang igen (Lukket hold) (KRONI)

I gang igen (lukket hold)

”I gang igen” er et lukket gymnastikhold for dig, der har været eller er ramt af en kræftsygdom. Har du fx været igennem et genoptræningsforløb i forbindelse med din sygdom, eller har du behov for et kærligt skub for at komme i gang igen, er dette hold et godt sted at starte.

Vi starter med opvarmning og derefter laves styrkeøvelser med redskaber så som elastikker, håndvægte og bold.
Mave og ryg øvelser er altid med i timen, så vi kommer hele kroppen igennem.
Der afsluttes med udstrækning og afslapning.
Der tages individuelle hensyn, og der er god musik og altid plads til en snak og et grin.

”I gang igen” er et samarbejde mellem Vallensbæk Gymnastik og Vallensbæk Kommune, og der ydes derfor et tilskud til betalingen.

Vil du høre mere om din mulighed for deltagelse på holdet, kan du kontakte kræftkoordinator Ingrid Ahleson, Vallensbæk Kommune på tlf.nr: 47974137 eller mail: iba@vallensbaek.dk

Holdet følger gymnastiksæsonen som de øvrige voksenholdstilbud, med få undtagelser.

 

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Body-ball og styrke M/K (BOBAL)

Funktionel træning for hele kroppen og med smil på læben. Uanset din alder kan du have glæde af træning med bolde. Træning på bolde giver bedre balance og koordination, og musklerne arbejder ca. 30% mere i forhold til træning på fast underlag. Bolden er eminent til at styrke vores muskelkorset og beskytte vore rygge i dagligdagen. Vi træner både på den store træningsbold og den lille redondo ball.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga 2 M/K (YOGA2)

Yoga 2 

Yogaholdet torsdag aften giver de fem kvarter os ekstra god tid til at lande på måtten, Trække vejret og afslutte med den dejlig afspænding. Indimellem vil vi dykke ned i godteposen af spændende yogastillinger, både i fordybende enkelthed, samt i mere dynamiske sekvenser. Alt sammen for at skabe en bedre forening mellem krop og sind, som netop er det, Yoga betyder. En kropsbevidsthed, styrke og smidighed, som alle kan have gavn af, i en hektisk og en foranderlig verden.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

SurpriseFit M/K (SUPRI)

På dette hold har du mulighed for sjov, effektiv og varieret motion. Hver lørdag er surprise! Du ved ikke på forhånd hvilken motionsform og instruktør, du møder op til. Du får mulighed for at prøve Zumba, Pilates, Boldtræning, Puls og styrke, Retro aerobic, Powerhoop, Bodytoning, Cirkeltræning. Ja paletten er bred og du møder mange af vores topmotiverede instruktører. 

Kom med godt humør, gi'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' den gas og få en fantastisk start på weekenden. Vi instruktører gladere os rigtig meget til at give jer en god og sjov træning.

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Gå med - i Vallensbæk og omegn (GÅVAL)
Vi mødes hver søndag, varmer op og går en rask tur i ca. 1 1/4 time. Vi slutter med strækøvelser.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Klippekort (KLIP)

Klippekort:
For de, der ikke kan komme hver gang eller ønsker at gå på forskellige hold, vil der være mulighed for at købe klippekort. Dette tilbud gælder kun for ungdoms- og voksenhold - dog undtaget Bootcamp.  Klippekortet er ikke personligt, du kan tage andre med. Det koster 450 kr. for 30 klip á ½ time. Kontakt Carsten Berg via carsten.berg@webspeed.dk eller 2246 9065 og du får tilsendt et klippekort, når vi har modtaget din betaling.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Klippekortfornyelse 1. gang (KLIP1)

Klippekortfornyelse 1. gang: 

Ved fornyelse kontakt Carsten Berg, og du får tilsendt et klippekort, når vi har modtaget din betaling.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Klippekortfornyelse 2. gang (KLIP2)

Klippekortfornyelse 2. gang: 

Ved fornyelse kontakt Carsten Berg, og du får tilsendt et klippekort, når vi har modtaget din betaling.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Flexkort (FLEX)

Flexkort:
For de, der ønsker at gå på flere hold eller flekse mellem forskellige hold, vil der være mulighed for at købe Flexkort, det koster 2000 kr., og der er fri adgang. Dette tilbud gælder kun for ungdoms- og voksenhold.

Print din holdtilmeldingsoversigt og medbring den som bevis på Flexkort. For spørgsmål kontakt Carsten Berg via carsten.berg@webspeed.dk eller 2246 9065
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Sæson 18 / 19 - TGAV aspirante (TGAVA)

Nye hold til dig der vil udfordres, men ikke er klar til konkurrencehold 

TGAV har i samarbejde med VG og AIF besluttet, at de i den kommende sæson vil starte to nye hold op. Vi mener, der mangler et hold for de gymnaster som ønsker mere end én træning om ugen på begynderhold, men hvor et konkurrencehold med tre træninger om ugen er for meget. Lilleholdet er for både piger og drenge 5 - 10 år, Storeholdet er for piger 10 - 15 år, der er to træninger om ugen. Én træning torsdag eftermiddag og én træning lørdag formiddag, i alt 3,5 times træning pr uge.
Holdene vil have fokus på grundteknik, både i spring og i rytmeserie, og målet vil være at forberede gymnasterne til at kunne gå på et konkurrencehold senere hen.
Der kan være mulighed for, at enkelte gymnaster kan deltage i en “begynder” konkurrence, hvis instruktørerne mener, det er en god ide. Dette vurderes løbende igennem sæsonen af instruktører, gymnaster og forældre.
Så er du en frisk dreng eller pige, der bare elsker at gå til gymnastik og har masser af gå på mod – så er dette hold lige noget for dig.
I kan derimod forvente at få nogle erfarne og engagerede instruktører, der prioriterer udvikling, sammenhold og godt humør.
Der vil i starten af sæsonen blive afholdt et forældremøde, og der vil blive lavet en facebookgruppe for jer forældre.
Vi glæder os til at se jer!

Forventninger til forældre:

Forældrene er en væsentlig ressource i bestræbelserne på at få en rigtig god gymnastikforening. Udover at forældrene motiverer og støtter deres barn i, at øve rytmiske momenter derhjemme, prioriterer at deres barn kommer til alle træninger (for så vidt muligt) og kommer og hepper på deres barn til konkurrencer og opvisninger, så er praktisk forældrearbejde også en vigtig ressource for foreningen. I TGAV har der tidligere ikke været så høje forventninger til, at forældreengagementet også blev udøvet i form af forældrearbejde. Forældrearbejdet er dog afgørende for oplevelsen af medindflydelse, et forpligtende fællesskab og bidrager til, at børnene bliver endnu mere glade for deres forening. Samtidigt er forældrearbejdet også en vigtig ressource i forhold til, at gøre TGAV til en endnu bedre forening til glæde for Jeres børn.
I TGAV vil der fremadrettet være en forventning til forældrene om, at såfremt de melder deres barn ind i TGAV indvilliger de samtidigt i, at de i løbet af sæsonen i en eller anden forstand bidrager med noget forældrearbejde, såfremt behovet opstår.

Bemærk: der vil komme ekstra udgifter i forbindelse med mulige konkurrencer og arrangementer.

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Sæson 18 / 19 - TeamGym konkur (TGAVK)
TeamGym Albertslund/Vallensbæk konkurrencehold
Micro, Mini 1, Mini 2 og Junior Piger  
 
Du kan læse hele holdbeskrivelsen for det enkelte hold på TGAVs hjemmeside.

 

Generelt: 

Grundet ny konkurrencestruktur i gymdanmark, har TGAV ændret adgangsmulighederne for at gå på et hold i TGAV. Da TGAV er en konkurrenceafdeling, kræver det at man, som gymnast har niveauet til de officielle krav der stilles fra gymdanmarks side. For at blive tilmeldt holdet og deltage i den kommende sæson, kræver det tilladelse. Er du interesseret I at tilmelde dig holdet, men ikke har en aftale med en af instruktørerne på holdet, skal du/I skrive en mail til administrationen@tgav.dk inden tilmelding. Man kan ikke blive tilmeldt holdet før der er en godkendelse fra instruktørerne på holdet.

Forventninger til forældre:

Forældrene er en væsentlig ressource i bestræbelserne på at få en rigtig god gymnastikforening. Udover at forældrene motiverer og støtter deres barn i, at øve rytmiske momenter derhjemme prioriterer at deres barn kommer til alle træninger (for så vidt muligt) og kommer og hepper på deres barn til konkurrencer og opvisninger, så er praktisk forældrearbejde også en vigtig ressource for foreningen. I TGAV har der tidligere ikke været så høje forventninger til, at forældreengagementet også blev udøvet i form af forældrearbejde. Forældrearbejdet er dog afgørende for oplevelsen af medindflydelse, et forpligtende fællesskab og bidrager til, at børnene bliver endnu mere glade for deres forening. Samtidigt er forældrearbejdet også en vigtig ressource i forhold til, at gøre TGAV til en endnu bedre forening til glæde for Jeres børn.
I TGAV vil der fremadrettet være en forventning til forældrene om, at såfremt de melder deres barn ind i TGAV indvilliger de samtidigt i, at de i løbet af sæsonen i en eller anden forstand bidrager med noget forældrearbejde, såfremt behovet opstår.

Bemærk: der vil komme ekstra udgifter i forbindelse med konkurrencer og arrangementer.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle