Vestegnens Gymnastikdag 3. feb 2019

 
Traditionen tro har vi afholdt Vestegnens Gymnastikdag. Tak for en fantastisk dag med et væld af dygtige gymnaster; børn, unge, voksne og ældre på gulvet. Tilskuerne var mødt talstærkt op, så opbakningen til de mange gymnaster var helt forrygende! 
 
 

Gå til gymnastik i VG!

Hvad enten du er interesseret i børnegymnastik, kondition/motion og styrketræning eller TeamGym konkurrence – så har vi masser af spændende tilbud i Vallensbæk Gymnastik.

Sæsonen 2018 - 2019: Velkommen til en sprudlende gymnastiksæson!
 
Tilmeld dig direkte her på siden

Programmet for sæsonen 2018 - 2019 kan downloades herunder sammen med holdbeskrivelserne.
 
 
 
Har du spørgsmål vedrørende ønske om at flytte hold - eller er du i tvivl omkring betaling, refusion m.v. - så kontakt Carsten Berg på 22 46 90 65 eller på mail: mailto:%20carsten.berg@webspeed.dk
 
Har du spørgsmål til, hvad de forskellige hold indeholder m.v., så klik her og kontakt instruktøren for det hold, du er interesseret i.

Vestegnens Gymnastikdag 2018

Vallensbæk Gymnastik havde fornøjelsen af at invitere til det 34. traditionsrige gymnastikstævne - Vestegnens Gymnastikdag - som blev afholdt d. 4. februar.
 
Tusind tak til alle gymnaster og tilskuere for en fremragende dag i gymnastikkens tegn! 
 
 
 
 
Dagen bød på masser af spændende gymnastik og bevægelse fra både børn, unge og voksne. Igen i år så vi også konkurrenceholdene afprøve deres program inden de forestående mesterskaber. 
 
Tak igen til alle for en sprudlende gymnastikdag! 
 

VG´s egen opvisning

 

Vallensbæk Gymnastiks opvisning den 2. april blev en rigtig dejlig gymnastikdag, hvor de mange børnehold viste hvad de havde øvet sig på hele vinteren.
Stor TAK til alle der deltog - store og små gymnaster, begyndere,øvede og konkurrence hold, gæsteholdet fra BSG og ikke mindst tak til de mange forældre, søskende og bedsteforældre, som var kommet for at se på - og hvor rigtig mange var med fra start til slut ! Dejligt publikum.
 

Konkurrencegymnastik

 
Er du interesseret i TeamGym (spring/rytme gymnastik) på konkurrenceniveau?

Vallensbæk- og Albertslund Gymnastik tilbyder konkurrencehold for både micro-, macro-, mini-, junior- og ynglingegymnaster.

Information om holdene findes på holdenes egen hjemmeside https://www.tgav.dk/.

Tilmelding til holdende sker via følgende link: TeamGym - Tilmelding
 
Nye hold til dig der vil udfordres men ikke er klar til konkurrencehold

TGAV har i samarbejde med VG og AIF besluttet at de i den kommende sæson vil starte to nye hold op. Vi mener der mangler et hold for de gymnaster som ønsker mere end én træning om ugen på begynderhold, men hvor et konkurrencehold med tre træninger om ugen er for meget. Lilleholdet og storeholdet er for både piger og drenge, der har to træninger om ugen. Én træning i hverdagen og én træning i weekenden, i alt 3,5 times træning pr uge.

Holdene vil have fokus på grundteknik, både i spring og i rytmeserie, og målet vil være at forberede gymnasterne til at kunne gå på et konkurrencehold senere hen.
Der kan være mulighed for at enkelte gymnaster kan deltage i en “begynder” konkurrence, hvis instruktørerne mener det er en god ide. Dette vurderes løbende igennem sæsonen af instruktører, gymnaster og forældre.
 
Yderligere information og tilmelding skal ske under Teamgym hold og på TGAVs hjemmeside.

Vi glæder os til at se jer!
 


Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle